top of page

GlansGarant meerjaren onderhoud!

Ten Hagen Schilderwerken werkt al sinds 2003 met het GlansGarant Onderhoudsplan. Voor GlasGarant werkt Ten Hagen Schilderwerken onder de naam GlansGarant Schildersbedrijf Twenterand B.V. GlansGarant is een garantie voor professioneel werk en dé opliossing voor iedereen die zijn huis perfect geschilderd wil zien.

Het is een product waar de klant jarenlang plezier van heeft: het GlansGarant Onderhoudsplan. Tien jaar lang wordt uw huis geschilderd voor een vast bedrag per maand. Iedereen wordt volgens Ten Hagen beter van zo'n opzet. ''De klant heeft geen pieken meer in de onderhoudskosten. Alle kosten zijn ondergebracht in het periodieke abonnementsbedrag, ook achterstallig onderhoud. Niemand komt dus meer voor onplezierige verrassingen te staan. Ook voor ons zijn er de nodige voordelen, want op deze manier kunnen we het werk beter inplannen".

Het fraaiste onderhoudsplan van Nederland.

GlansGarant is het unieke, meerjarige onderhoudsplan voor de fraaiste woningen van Nederland. Vanaf jaar 1 uw woning perfect in de verf, met elk jaar controle en onderhoud, en na vijf of zes jaar een complete herschilderbeurt. En dat, zónder grote uitgaven ineens, maar tegen een vast bedrag per maand. Schildersbedrijf Ten Hagen is exclusief partner van GlansGarant. Weten hoe het werkt? Bekijk de video!

 

 

 

 

 

 

 

 

Waardeontwikkeling

Het GlansGarant Onderhoudsplan wordt steeds bekender. Mensen vragen er steeds vaker naar. Ze zijn voor een periode van tien jaar van alle zorg rond het onderhoud van het huis af. Bovendien is er het positieve effect op de waardeontwikkeling van de woning. Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van het pand.In de regio Twente is Ten Hagen de exclusieve partner van GlansGarant.

Optimale garantie

 

De GlansGarant Schilder is aangesloten bij de stichting AF erkenningsregeling. Klanten hebben daardoor de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen van dit keurmerk. De voorwaarden zijn vastgelegd door de brancheorganisatie, Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Het is een unieke regeling die klanten optimale garantie biedt. Wij beschikken dan ook over alle vaktechnische en bedrijfstechnische diploma's. Ook worden we regelmatig gecontroleerd op de kwaliteit van het geleverde werk. Eventuele onvolkomenheden worden meteen gecorrigeerd. Daar staan wij voor!

Voordeliger

Het GlansGarant Onderhoudsplan kent ook een Winterplan, waarbij werkzaamheden in de wintermaanden worden uitgevoerd. ''Wij bieden dan extra scherpe tarieven, waardoor het plan nog voordeliger wordt'.' Met het onderhoudsplan van GlansGarant staat een huis er altijd piekfijn bij, jaar na jaar.

Wilt u ook zo'n Onderhoudsplan van GlansGarant? Neem dan contact met ons op!

bottom of page